Ноутбуковите кои ќе работат на Chrome оперативниот систем ќе се појават до крај на годината и ќе бидат произведени од Samsung, Acer, Asus, Toshibа и HP, вели главниот дизајнер на Chrome ОС, Глен Марфи во интервју за Sydnеy Morning Herald.

Прочитај повеќе