Конан О’ Брајан беше еден од ретките среќници кои ја играа Final Fantasy 15 пред време. Арно ама, играта воопшто не му се допадна и човекот не штедеше во упатување потсмевни коментари за играта. При крај од исцрпната рецензија со актерот Елајџа Вуд, незадоволните тестери се најдоа очи-во-очи со еден од најмасовните и нај предизвикувачките […]

Прочитај повеќе