На LinkedIn најбројни се корисниците кои се меѓу 34 до 54 години, а најмногу се од финансиската индустрија и од индустријата на висока технологија, според инфографикот на Gigya. Најбројни се компаниите кои имаат до 1.000 вработени.

Прочитај повеќе