Да бидам искрен, го обожавам Dropbox кој го користам веќе неколку години и никогаш не размислував на други веб складишта бидејќи имав неколку гигабајти, имав синхронизиран фолдер на десктоп и тоа ми беше доволно. Но, сега се појавија уште слични сервиси кои ме ставија на мисла бидејќи се од поголеми компании и се интегрирани со […]

Прочитај повеќе

Сте испратиле еден тон покани за да добиете максимум простор на вашата cloud базирана архива Dropbox, но ви се потребни повеќе? За тие што секогаш сакаат повеќе, или за тие што сакаат да овозможат лесни 5 гигабајти простор на Dropbox, сега можете да ја симнете бета верзијата на Dropbox и да поставите барем 500 мегабајти […]

Прочитај повеќе

Брз, стабилен и евтин интернет. Тоа е желбата на секој корисник. Според 16 отсто од посетителите на It.com.mk македонските провајдери ги исполнуваат желбите. Но 47 отсто или 289 од вкупно 609 посетители велат дека македонските провајдери можат да понудат многу повеќе. а 6 отсто или 38 корисника велат дека услугата е лоша па често се префрлуваат меѓу провајдерите. 31 отсто пак велат дека се задоволни од услугата, но и дека секогаш се за побрз, поевтин и постабилен интернет.

Прочитај повеќе