Deutsch Hören und Lesen е Android, односно iOS апликација која ви дозволува бесплатно да учите германски јазик преку слушање и читање приказни. Од она што го забележавме, приказните се сервираат според вашето претходно познавање на јазикот, а по секоја приказна стапува на сила мини квиз со прашања поврзани со текстот, иако, мора да признаеме дека потребна […]

Прочитај повеќе