Гери Вајнерчук е влијателен инвеститор во стартапи, еден од првите интернет маркетинг експерти, помеѓу првите YouTube ѕвезди и инвеститор во Twitter, Facebook и Tumblr. Затоа кога тој предвидува дека најдоцна за десет години нè очекува стартап армагедон, добра идеја е засегнатите да слушаат. „Ова е најповолната ера за лажни бизниси досега“. Главна причина за ова, […]

Прочитај повеќе