Посетите и разговорите со педагози и психијатар кога тоа е потребно се важен дел од здравјето на луѓето. За жал ова не е пракса во Македонија и најчесто луѓето не се консултираат и не ги посетуваат овие специјалисти дури и кога ова им е потребно. За да го надмине овој јаз Разговор.мк додаде нова функционалност […]

Прочитај повеќе

Македонскиот стартап Разговор.мк е единствен стартап од регионот кој стана дел од првата програма за одржливост на водечкиот балтички акселераторот Startup Wise Guys. Потенцијалот за развој и општественото влијание на платформата беа пресудни за добиената инвестиција. Разговор.мк е платформа која на своите корисници им помага да го негуваат своето ментално здравје преку брз, едноставен и […]

Прочитај повеќе