Оваа недела еден од најпознатите, ако не и најпознатиот јутубер PewDiePie ја „посети“ Македонија. Посетата секако беше виртуелна и дел од играта GeoGuessr. Aко ве интересира како и колку брзо PewDiePie погоди каде се наоѓа погледнете го видеото. Видеото е благодарение на YouTube корисникот Mustard Roshi, кој успеа да го забележи и да го сними […]

Прочитај повеќе