Најголемиот производител на електрочни опрема Samsung Electrons, ја претстави новата серија на преносни уреди. Часовници, алки и слушалки се дел и од оваа серија на уреди. GearSport е новиот часовник, GearFit2 Pro новата алка, a Gear Icon X се бежични слушалки. Пазарот на преносни уреди, часовници, алки и слично на почетокот ветуваше многу. Сепак неколку […]

Прочитај повеќе