Неколку месеци по издавањето на iOS, Google конечно ја издаде Gboard и за Аndroid. Станува збор за надградба на стандардната тастатура која ќе им биде достапна на сите корисници доколку телефонот ја поддржува. Надградбата овозможува брзо и едноставно додавање на линкови и слики без дополнителна потреба за отворање на пребарувач. Апликацијата се темели на можностите […]

Прочитај повеќе