Пандемијата на Ковид-19 полека привршува, но ќе помине време пред да се вратиме во нормала. Ако ви недостасуваат средбите и состаноците со колегите или соучениците Gather Town нема да ги замени, ама може да ви биди супер интересна замена. Платформата е наменета за видео конференции или виртуелна канцеларија, но со интересни проширувања. На пример покрај […]

Прочитај повеќе