По кратката неизвесност, испливаa победниците за Game Critics Awards: Best of E3 2017, а резултатите од таквото нешто се пријатно освежителни. Wolfenstein II: The New Colossus можеби пушташе корени во четири категории, но доби награда само во една. Super Mario Odyssey одби да се задоволи со слична судбина и се истакна како ултимативниот шампион во […]

Прочитај повеќе

За овогодишниот Game Critics Awards: Best of E3 2017, комисијата има значително тежок предизвик. Новитетите од ЕА не беа за потценување, а новата конзола и ексклузивните наслови на Microsoft дадоа сè од себе да ги засенат тие на Sony, но не до таа мера да не дозволат пријатни изненадувања од гигантите како Bethesda или Ubisoft. Со оглед на […]

Прочитај повеќе