„Дали да ја играте“на кратко ве запознава со најочекуваните игри од месецот. Tacoma е само една од таквите игри за месец август. Што е Tacoma? Tacoma е научно-фантастична авантура сместена во технолошко-напреден вселенски брод, во 2088 година. Гејмплејот во Tacoma е од исклучително едноставна природа и се состои од одење и истражување на дигиталните простори, […]

Прочитај повеќе