Firefox 6 своето официјално претставување ќе го има во текот на оваа недела, но интересно е тоа што новата верзија на овој веб прелистувач е веќе достапна за преземање. Доколку сакате порано да ја имате новата верзија, тогаш можете да ја преземете од FTP серверот на Mozilla, и е достапна за Windows, Mac, и Linux. […]

Прочитај повеќе

Европската вселенска агенција (ESA) ги смени сите свои кориснички имиња и лозинки, откако претходно романскиот хакер TinKode објави имејл адреси и лозинки од агенцијата.

Прочитај повеќе