RewardVille е нова програма со која играчите на FarmVille, CityVille и други популарни Zynga игри ќе добиваат поени, виртуелни пари и ќе се отклучуваат екслузивни виртуелни добра преку неколку платформи.
RewardVille е достапна за сите 250 милиони играчи на друштвените игри CityVille, FrontierVille, FarmVille, Mafia Wars, Zynga Poker, Café World, Treasure Isle, YoVille, PetVille и Vampire Wars.

Прочитај повеќе

Zynga ја објави својата нова Facebook игричка – FrontierVille – која е подобрена верзија на популарната FarmVille, но со тематика од Дивиот Запад. Покрај тематиката, во играта ново е можност за играње на повеќе аватари како и репутациски систем.

Прочитај повеќе