Ако некогаш сте се запрашале како изгледа смртта на некоја социјална мрежа, сега преку крајот на Friends Reunited имате можност за седиште во првиот ред. Friends Reunited е социјална мрежа стартувана во 2000-та година и која никогаш не беше најпопуларна, иако во најдобрите денови имаше околу 25 милиони корисници. Сега бројот на корисници е минимален, […]

Прочитај повеќе