Во 32-та епизода во оваа сезона на GG гостин е Џијан Емин. Г. Емин е еден од организаторите на настанот  „Видео игра“. Целосната изведба на филмската музика е на македонската филхармонија. Од игрите во оваа епизода е фокусирана на Injustice 2  и Friday the 13th.

Прочитај повеќе

По добро или лошо, месецот мај ќе биде запаметен со мал број ААА игри, но еден куп симпатични инди наслови кои ќе се натпреваруваат за вашето внимание. Па така, откако ќе ги проверите потенцијалите на долго-очекуваната Prey, нурнете се во нашата прва македонска ААА игра во епизоди – Sonder. Никако не застанувајте тука и освојте […]

Прочитај повеќе