HD Video Converter Factory 11 е софтверска апликација која ви е потребна од две причини: средување видео материјали или нивно преземање од сајтови кои специјализираат во видео хостирање. Во поглед на прилагодување на видеата, можете да ги скратувате, да исфрлувате одредени делови или пак да спојувате повеќе помали видеа во еден поголем фајл. Згора на ова, […]

Прочитај повеќе

Најновата верзија на Free Video Cutter Expert е одлично парче софтвер кое ќе ги задоволи вашите аматерски потреби при уредување видео материјали. На едноставен начин, можете да сечете и исфрлувате несакани делови од вашите омилени видеа. Free Video Cutter Expert ги подржува најпознатите формати како MP4, MKV, WMV, FLV, AVI, MPEG, MOV По подигнување на […]

Прочитај повеќе