Кога се работи за дигитална комуникација, на располагање имате море од социјални мрежи и нивни соодветни чет алатки. Проблемот, ако можеме да кажеме така, е тоа што за секој сервис ви е потребна одделна алатка, особено доколку сакате да се дружите со повеќето чет услуги. Franz е алатка која ги обединува сите чет алатки и […]

Прочитај повеќе

Google Hangouts, Skype, WhatsApp, Telegram, Facebook Messenger, листата на апликации за инстант комуникација се чини како да нема крај… Додека вие разговарате со еден пријател на Skype; друг ве бара на Facebook; трет ви пишува пораки на Telegram. Franz 2.0 е апликација која ќе ви помогне да зборувате со сите од едно централизирано место. Franz не […]

Прочитај повеќе