Google Hangouts, Skype, WhatsApp, Telegram, Facebook Messenger, листата на апликации за инстант комуникација се чини како да нема крај… Додека вие разговарате со еден пријател на Skype; друг ве бара на Facebook; трет ви пишува пораки на Telegram. Franz 2.0 е апликација која ќе ви помогне да зборувате со сите од едно централизирано место. Franz не […]

Прочитај повеќе