Многу бргу откако Google го претстави од Chrome на Phone, се објави и од Fox на Phone додатокот. Двата додатока за двата прелистувачи функционира исто, значи имате едно копче и со него префрлувате линковите од прелистувачот до Android телефонот. Со FoxToPhone ќе можете да префрлувате линкови на телефонот само со еден клик и ќе можете да префрлувате делови од текст на телефонот.

Прочитај повеќе