Foundcenter Белград го претставува првото издание на CATCH 2016, настан кој ќе се одржи на 27, 28 и 29 септември во Белград. Настанот е можност за стартапите од Југоисточна Европа да се претстават пред инвеститорите, и ако се доволно добри да привлечат инвестиција до максимални 1 милион евра. Компаниите кои можат  да се пријават се речиси од […]

Прочитај повеќе