Наместо да ги фрламе старите компјутери на кои не може да се играат најновите игри, а кои сè уште се одлични компјутери на кои може да се сурфа на Интернет и да се учи за технологијата, подобро би било да ги подариме на тие на кои најмногу им ги треба. На форумот на IT.com.mk е […]

Прочитај повеќе

Која е најдобрата продавница за хардвер, најдобра според квалитетот на робата, цената и според сервисот и услугата? Форумџиите стартуваа интересна анкета која прерасна во дискусија за продавниците споделувајќи го своето корисничко искуство.

Прочитај повеќе

Со цел да се дискутира, споделува и информира за се ИТ во секое време и секое место ја креиравме мобилната верзија на форумот на IT.com.mk.

Прочитај повеќе

Здраво форумџии и гости на форумот на IT.com.mk. Сигурно забележавте дека не може да се постираат мислења на форумот, при обидот да се направи тоа се добива празна страна. Работиме на случајот да се среди проблемот што е можно поскоро.

Прочитај повеќе