Forza Horizon 4 планира да ја исфрли првата експанзија за месец дена. На 13.декември, фановите на оваа тркачка игра ќе навлезат на остров кој се наоѓа на западната страна на Британските острови. Fortune Island ќе ви дозволи да ја исполните вашата потреба за брзина на несигурни планински патишта и премини и да излезете на крај […]

Прочитај повеќе