Нов сервис за достава на храна им е достапен на граѓаните на Скопје. FoodGuru е сервис за достава на јадење кои има повеќе партнери чија храна се испорачува. Сервисот е своевидна современа продавница за храна, од која може да порачате различни јадења кои и не мора да се од ист ресторан. Ова значи дека може […]

Прочитај повеќе