Fontself е проект на Франц Хофман кој ќе овозможи создавање на фонтови кои можат да се користат во Photoshop, Adobe Illustrator, но и на iPad или iPhone. Благодарение на над 600 поддржувачи кои донираа над 31.000 долари на Kickstarter, проектот сега е реалност. Станува збор за екстензија за двата најверојатно најпопуларни софтвери за обработка Photoshop […]

Прочитај повеќе