Fontasy е релативно нова апликација за вашата Android направа. Преку неа, имате на располагање стотици и стотици фонтови (да бидеме попрецизни – над 600!). Со оглед на тоа дека сте значително ограничени со Google Fonts преку вашиот телефон, оваа апликација ви дозволува значително поголема слобода. Со Fontasy можете да листате, односно разгледувате најразлични фонтови или […]

Прочитај повеќе