Google го повлече YouTube од Fire TV и Echo Show, со што Amazon го отстрани Nest од продавницата. Кусо време по ова YouTube со редиректирање на веб верзијата се врати на Amazon Fire. За жал од денес и ова е неважечко. Echo Show веќе нема пристап дo YouTube, а FireTV ќе има пристап до 1 јануари. […]

Прочитај повеќе