Производителот на најпродавани преносни и спортски компјутери, Fitbit, наскоро ќе стане сопственик на најпопуларниот паметен часовник на Kickstarter, Pebble. Договорот за купувањето е во последна фаза, тврдат извори за The Information. Pebble e една од ретките компании која успешно продава паметни часовници. Часовникот е една од најуспешните Kickstarter-кампањи до сега, но во последно време има […]

Прочитај повеќе