Како што можеби знаете, најновото големо проширување за феноменалната Civilization 6 нѝ доаѓа на 8.февруари.  Покрај осум цивилизации и целосно нови системи во гејмплејот, она што експанзијата планира да воведе се и девет нови лидери. Во продолжеток, ве запознаваме со првите четири! Шандрагупта Најновиот од штотуку-откриените лидери нѝ доаѓа од Индија, а се работи за […]

Прочитај повеќе