Во случај да стапи на сила незамисливото и да ви се украде вашиот лаптоп или телефон, Windows 10 корисниците имаат на располагање бесплатен софтвер за следење. Откако ќе ја овозможите опцијата Find My Device, можете точно да дознаете каде се наоѓа вашиот лаптоп или Windows 10 направата и тоа преку вашиот Microsoft акаунт. Нормално, за […]

Прочитај повеќе