Надалеку познатата ММО игра, Final Fantasy 11, излезе уште во далечната 2002 година и, низ годините, бележи константни надополнувања и експанзии. Final Fantasy 11 е една од ретките ММО игри да по толку време и понатаму тврдоглаво инсистира на купување на играта, а потоа и на месечна претплата од 10 евра. Со цел да се одбележат 16 […]

Прочитај повеќе