Фигура е нов македонски производител на накит кој се разликува од конкуренцијата по тоа што накитот го прават со 3Д принтер. Брендот е основан од Дона Антовска Трајановска пред шест месеци, и во моментот работат на нивната прва линија на накит, во соработка со студиото за 3Д принт SEE3D. Според Дона, идејата е да се […]

Прочитај повеќе

Валентин е ден на заљубените нели, со тоа и ден за давање подароци на својата подобра половина. По повод празникот It.com.mk се прошета низ ГТЦ и низ веб во потрага по интересни гик уреди со цел да ви инспирираме идеја за подароци.

Прочитај повеќе