Февруари е најкраток месец во годината и потребно е навистина внимателно да си го организирате времето, особено кога ќе го земете во предвид излегувањето на следниве 25 игри! Од најновите игри, меѓутоа, Werewolf: The Apocalypse – Earthblood ветува адреналинска авантура за гејмери кои се по впивање тони и тони текст. Little Nightmares 2, пак, ќе […]

Прочитај повеќе

Февруари можеби е најкраток месец во годината, но тоа никако не значи дека нема да имате што да играте. Месецот ќе биде започнат со Dawn of Fear, хорор игра која PS4 гејмерите ќе проба да ги исплаши на невообичаени начини, а и ќе пружи бројни можности за истражување и решавање загатки. Ден потоа, сите епизоди […]

Прочитај повеќе

Во поглед на игрите, февруари ќе биде исклучително плоден месец и на загрижените гејмери ќе понуди серија од дванаесет квалитетни игри. Почетокот на месецот можеме да го почнеме со воздушната, борбена симулација на Bandai Namco. Ace Combat 7: Skies Unknown излегува на 1.февруари, а нуди аркадна акција во најчиста форма. Во играта имате време за уживање […]

Прочитај повеќе