Во случај да барате легален и исклучително корисен, а евтин софтвер, најновиот пакет од Humble Bundle би можел да ви излезе во пресрет. Humble Lifehacker Software Bundle содржи девет софтверски решенија за разубавување на изгледот на вашиот оперативен систем, но и за подобрување на неговата функционалност и безбедност. Во првата платежна група и за цена […]

Прочитај повеќе