Да се каже дека Mafia III ги импресионира сите би било потценување, особено кога ќе ги земете во предвид сите недостатоци во играта. Тоа не значи дека Hangar 13/ 2K Czech не сакаат да привлечат нови фанови, а и да го задржат вниманието на веќе-постоечките. За таа цел, авторите не само што издадоа демо за играта, […]

Прочитај повеќе