Наједноставниот тест за брзина на интернет, Fast од Netflix, е одличен ако сте на десктоп. Досега корисниците од мобилните платформи мораа да ја користат веб-апликацијата. Но не за долго, Netflix претстави мобилна верзија на Fast, и тоа за iOS и Android. Ова значи дека корисниците сега треба единствено да ја отворат апликацијата, и веднаш ќе може […]

Прочитај повеќе