Денеска, шансите се многумина да не се сеќаваат на Game For Windows Live, сервисот на Microsoft кој беше замислен да олесни многу работи, но всушност предизвика само серии од главоболки и ноќни мори. Како една од најголемите жртви беше критички признаената Fallout 3 – игра која цела деценија лебди во чистилиште и спречува бројни гејмери […]

Прочитај повеќе

Fallout 3 беше феноменална игра во толку многу погледи и успеа целосно да го револуционизира не само постапокалиптичниот серијал, туку и тектонски да ги помести границите на RPG жанрот. Но, времето не беше премногу дарежливо кон стариот енџин и, за многумина, Fallout 3 не е подеднакво „убава“ како што ја паметиме. Тимот Road to Liberty […]

Прочитај повеќе