Чет-ботови, виртуелна реалност и покорисен Messenger се најголемите новости претставени на првиот ден на F8, официјалната конференција на Facebook. Чет-ботовите на Facebook неофицијално беа најавени минатата недела, а сега само се потврдени шпекулациите. Компанијата објасни дека примената на ботовите ќе биде, пред сѐ, за компаниите за да им ја олесни комуникацијата со клиентитите. Името под […]

Прочитај повеќе