Twitter веќе имаат своја @TwitterStories страница, Tumblr веќе 3 месеци го имаат својот Storyboard, а денес од Facebook ја објавија својата Facebook Stories страница. Секој месец на Facebook Stories ќе се објавуваат приказни со различна тематика, а доколку го отворите FacebookStories.com ќе можете веќе да ја видите и првата, „Remembering“. Во првата приказна, објавена под […]

Прочитај повеќе

Од оваа утро, 500 милиони луѓе ширум светот активно го користат Facebook да останат поврзани со пријателите и луѓето ооклу нив, вели Марк Зукерберг, основачот на мрежата.

Прочитај повеќе