Нова функционалност на најголемата социјална мрежа, Facebook Slideshow ќе им овозможи на корисниците да креираат видео-колаж од своите фотографии. Сѐ што е потребно за креирање на видео-колаж е да имате најмалку пет фотографии во период од 24 часа. Апликацијата ги презема овие фотографии директно од телефонот, што значи дека не мора претходно да ги прикачите […]

Прочитај повеќе