Facebook апликацијата Moments штотуку стана пофлексибилна во поглед на споделување и поставување фотографии. Имено, најновата надградба на апликацијата се одликува со корисни функции како Joinable Moments и Favorites табот. Joinable Moments е одлична алатка за споделување албуми од фотографии со Facebook „неверниците “, односно познаници кои не се на Facebook. Во такви ситуации, албумите се […]

Прочитај повеќе

Можеби е престрого доколу кажеме дека Facebook продолжува да се однесува како насилник, но социјалната мрежа еднаш нѐ принуди да го користиме Messenger, и сега ќе се обиде да го наметне и Moments. Најверојатно ова се најлоши вести за корисниците кои ја користат социјалната мрежа за синхронизација и бекап на своите фотографии. Пред да ги […]

Прочитај повеќе