Жителите на Колумбија ќе бидат првите кои ќе можат да видат како изгледа новата функционалност Facebook Dating. Друштвената мрежа ја најави функционалноста оваа година, а еве веќе започнуваа и првите тестови. Facebook велеше дека за да ја ограничи злоупотребата нема да дозволи бесконечен број пати да одберете дека сте заинтересирани за некого. Сепак во тестовите […]

Прочитај повеќе

Facebook Dating ќе биде нова функционалност која засега нема да има посебна апликација. Друштвената мрежа полека се подготвува ја имплементира оваа функционалност и пред јавноста излегуваат првите детали. Дел од деталите кои доаѓаат од мобилната верзија на апликацијата се објавени на TechCrunch. Тоа што нема да има посебна апликација најверојатно не треба да изненади никого. […]

Прочитај повеќе