Промената на мејловите на Facebook  е грешка која настана поради нова функција за скриени податоци,  изјави за ТheVerge главниот инженер на Facebook, Ендрју Босворт. Проблем има и со мобилните уреди, но тука проблемот е поради грешка при синхронизацијата, па адресата @facebook.com погрешно е земена како примарна. Иако Facebook адресата е предвидена да биде единствената прикажана […]

Прочитај повеќе

Facebook само што го сокри вашиот имејл од вашиот профил, и го замени со мејл кој завршува на @facebook.com, што е нивен имејл сервис поврзан со сите нотификации. Ова мрежата го направи без никакво предупредување, ниту пак побара одобрување од сите свои 900 милиони корисници! Epic fail потег ако ме прашувате мене. Но, без грижа. […]

Прочитај повеќе

При логирање на Facebook, мрежата ќе ве пречека со порака дека за вас е достапен новиот систем за пораки односно сега ќе си добиете свој вашеиме@facebook.com имејл со кој ќе може да праќате пораки до луѓето надвор од Facebook, за разлика од затворените Facebook пораки. Доколку сте го одбрале корисничкото име, тогаш тоа ќе ви биде мејлот, нема опција за менување.

Прочитај повеќе