Најголемата друштена мрежа, сака да биде сите друштвени мрежи во едно. Откако Facebook ја ископира функционалноста на Snapchat, сега ќе се обиде истото да го направи и со LinkedIn. Facebook наскоро ќе им овозможи на компаниите да објавуваат отворени работни места, но и корисниците да се пријават. Пријавувањето е автоматизирано, а сервисот може да ги […]

Прочитај повеќе