Новата алатка која Facebook ја презентираше на конференцијата F8 ќе дозволи на сите развивачи преку да креираат едноставни веб-страници за логирање преку Facebook профилите. Безбедноста на овие страници е поголема бидејќи овозможува двојна авторизација, односно правата е телефонскиот број на корисникот, а втората е кодот кој ќе му биде испратен. Девелоперите ќе добијат пристап и […]

Прочитај повеќе