14 годишната Ребека Џавели по грешка поканило над 21.000 луѓе на журка за нејзиниот роденден. Забавата закажана за 7 октомври е откажана, а нејзината куќа vo Хемшир, Англија ќе биде обезбедувана од полицијата во случај да не се појават илјадници несакани, но најавени гости.

Прочитај повеќе

Дискотеки“ е нова Facebook aпликација со која ги наоѓате местата за вашите вечерни излегувања. Со одбирање на град добивате листа на локали во соодетниот град. За секое прикажан локал можете да ги видете деталите, што ќе се случува на ова место, кој ќе присуствува настанот и ќе ја видите галеријата на локалот.

Прочитај повеќе