Еван Бут или Terminal Cornucopia го расклопи апаратот за кафе „Keurig K350/300 2.0 Brewer“ и од деловите создаде бионичка рака. Креирањето на раката траело околу 200 часа, а целиот процес е скусен и презентиран во ова 5 минутно видео. Надвор од кафематот единствени дополнителни делови се лепак и батерија.

Прочитај повеќе