Според Goldman Sachs, глобална инвестициона компанија со седиште на Wall Street, Аpple-oвиот iPad е револуционерен уред кој ќе го освои пазарат. Анализирајќи ги пет клучни точки на корисничкото искуство Goldman вака го оценува iPad-от:

Прочитај повеќе