PDXCon 2018 беше ударна вест минатата недела и издавачката куќа Paradox донесе бројни вести за фановите на стратегии, што во форма на нови игри, што во долго-посакувани додатоци. 1. Imperator: Rome ќе излезе наредната година и ќе понуди комплексен систем за управување со ликови и различни народи. На располагање имате изобилство од воени и дипломатски можности […]

Прочитај повеќе

Kои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, педесет и второ издание. Battleborn исфрли уште едно надополнување кое е и воедно последно. За жал, играта не успеа да привлече доволно играчи за да може да биде надополнувана во иднината. Како дел од есенската надградба, имате на […]

Прочитај повеќе